нова група в сряда 18.30

tecnicas_de_relajacion_acaba_estresОт 2.11.2016 г сряда в 18.30 часа започва нова група по йога за начинаещи с водещ Йорданка Станева тел. 0885 803 553
В залата за йога на х.Панорама всяка сряда от 18.30 часа.

Йога е древна система за цялостно развитие и усъвършенстване на човека. Съществува погрешно схващане, че за да се практикува йога е нужна сериозна предварителна физическа подготовка и голяма гъвкавост. Йога за начинаещи поставя основите на бъдещите умения, облекчава физическото напрежения в гърба, кръста и мускулите, учи на по-добри дихателни техники, тренира ума за по-добро съсредоточаване и по-дълбока релаксация. Въпреки, че сте начинаещи, йога е прекрасен начин да подхраните едновременно духа и тялото, да подобрите стойката, дишането и издържливостта си, докато едновременно натоварвате и отпускате тялото, отдавате се на физическа активност, но намирате спокойствие и хармония. Тялото е ценно притежания и йога ни учи да се грижим добре за него.
-Асана е поза на тялото. Практикуването им ни прави по здрави, гъвкави и енергични. Асаните ни помагат да освободим тялото от болка и напрежение.
-Релаксация- акто тялото ни има нужда от почивка, така и нашият ум се нуждае от отмора. Релаксацията намалява стреса и безпокойството, отпуска тялото. Покоя на ума е естествено състояние на човека.

Реклами
%d блогъра харесват това: