медитация пробуждане

На 1.11.2017г заповядайте на „Медитация с гонгове, кристални и тибетски купи“

По време на звуковата медитация ще позволим на целебните и пречистващи звуци на гонговете и купите да проникнат в тялото и клетките ни и да ни транформират, за да приемем по – цялостно и пълноценно промените, случващи се в настоящия момент. 
Всичко във Вселената е вибрация. Всеки един предмет около нас вибрира с определена честота на трептене. Нашите тела, органи и клетки също имат своя собствена честота на трептене. Гонг сесията въздейства чрез вибрацията на звука върху тялото ни. Изчиства енергийно и лекува тялото ни. Звукът не само се чува с ушите, но и се усеща във всяка клетка на тялото ни. Комбинирайки звука на гонга със свещеното намерение, използвайки и други инструменти и глас, фокусирани върху определена честота на вибрацията се подпомага изцелението на тялото. Мозъчните вълни се синхронизират и се достига едно дълбоко състояние на релаксация, като се възстановява нормалната вибрационна честота, която е била в дисхармония. Сесиите с гонг и тибетски купи имат за цел енергийно пречистване и хармонизация, освобождаване от стреса и напрежението, дълбока релаксация и медитация. Ако искате да се отпуснете и премахнете стреса и напрежението, ако искате да изчистите ума си от натрапчивите мисли и да се освободите от негативните емоции или просто да се хармонизирате енергийно и да медитирате на лечебните звуци на тези древни инструменти, тогава тези сесии са за вас! Ефектът на гонг банята продължава и след приключване на сесията.
Може да си донесете вода, която да се зареди с вибрациите на свещените инструменти.

Водещ – Анелия Борисова, Преподава Йога, Рейки, Медитация, Енергийни практики, Звукотерапия, , терапия с Гонг, тибетски и кристални купи

За записване- 0887 535 830 Елка Гигилева
Препоръчително дарение- 25 лв.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: